Selasa, 6 September 2016

Website Survey paid in USD work as usual

Seperti pengumuman sebelum ini terdapat masalah gangguan capaian untuk website yang menawarkan survey online yang membayar dalam USD. Namun masalah berkenaan telah pun di atasi..Semalam clixsense di blok oleh skmm. Kini Clixsense bole di access terus melalui google chrome dan mozilla firefox.Bagi ahli yang masih lg mengalami masalah berkenaan sila clearkan cache anda dengan menggunakan ccleaner.

Buat semua yang masih tercari-cari cara menjana income/duit dengan menjawab survey anda boleh mendaftar di sini. Daftar percuma tanpa modal..

Bukti bayaran transaction sebanyak 83 kali. 
Anda hanya perlukan 
* Komputer
*Internet
*Akaun Paypal 

Isnin, 5 September 2016

Re Post Pengumuman penting...

Sorry for wrong info...
Gangguan capaian clixsense bukan la di sebabkan oleh tindakan kerajaan untuk menyekat ahli namun adalah ganggu di sebabkan someone hack clixsense dan letakkan prono link. Clixsense team tengah fix this problem yang mana melibatkan google dan firefox. Masih boleh di access dengan opera webrowser dan explanation lanjut akan di beritahu bila website dah ok..
-Kredit to Nur Aisha Jamalludin-

Survey Online Malaysia.

Pengumuman penting

Untuk semua yang terlibat dengan survey online yang di bayar USD iaitu clixsense anda masih boleh menjana income di clixsense dengan cara melayari menggunakan opera web browser..
Ini adalah salah satu alternative setelah skmm block clixsense kononnya ia adalah salah 1 laman pornografi,

Thank you 
Survey Online Malaysia..

Untuk yang berminat menjana pendapatan online sila daftar di sini
Sila pasti kan anda menggunakan opera bagi web browser anda..



Jumaat, 2 September 2016

Apa itu affiliate marketing?cara buat duit dengan affiliate..(Online Survey)

Affiliate marketing adalah sejenis pemasaran yang memberikan feadah kepada orang yang memperkenalkan kepada orang lain.
Contohnya : Syarikat A menjual barangan, Ahmad memperkenalkan ali untuk berurusan dengan syarikat A. Sebagai ganjaran Ahmad mendapat komisyen dari syarikat A.

Bagaimana cara buat duit dengan Affiliate dengan survey online?
Setiap laman survey online ada memaparkan affiliate link. Setiap ahli boleh memperkenalkan kepada ahli lain dan sebagai upahnya ahli tersebuat layak menerima komisyen dari syarikat pembekal survey.

Apakah Syarikat pembekalan survey?
Di sini saya kongsikan syarikat yang membekalkan survey dan program affiliate percuma.
Laman survey yang membayar dalam USD.
(Klik pada gambar untuk menyertai PERCUMA,buat duit tanpa modal)

Laman Survey yang membayar dalam Ringgit Malaysia(Rm)
(Klik pada gambar untuk menyertai PERCUMA,buat duit tanpa modal)

Benarkah Syarikat survey ini membayar ahli?
Ya benar,syarikat-syarikat ini memang betul-betul membayar atas usaha kita.Semua transaction bulan merdeka ni..huhu....ni adalah bukti bayaran survey online.

Adakah ianya betul2 percuma??
Ya, daftar dan jawab survey atau buat kerja-kerja online yang menjana duit,

Apakah keperluan menyertai survey online ini?
Mudah je hanya perlu komputer@laptop@smartphone,internet dan akaun paypal. Kenapa perlu akaun paypal adalah kerana company survey adalah dari luar negara bagi membuat bayaran kepada kita adalah melalui paypal. (Cara mendaftar paypal secara percuma)

Bagaimana nak daftar?
Klik gambar di bawah dan daftar(sign up).

Survey online membayar dalam USD. Survey Online membayar dalam RM
                

Good luck semua....Semoga kita sama2 berjaya menjana duit online...


Selasa, 17 Mei 2016

ShopBack (Shopping online dan dapatkan duit semula)

Hi semua..sorry lari tajuk sikit. kali ni nak cerita bukan pasal survey online tapi pengalaman menggunakan duit online untuk bershopping.
Percaya lah duit daripada hasil survey online ni kebanyakkannya saya gunakan untuk shopping online menggunakan shopback. Di mana korang boleh dapat duit semula dengan bershopping.


Pilih je mana2 vendor yang korang nak lepas tu beli dan tunggu duit di masukkan semula ke dalam akaun shopback korang dalam masa 48jam selepas shopping online. Bila duit dalam akaun shopback korang dah mencecah Rm10 korang boleh cashout duit tu ke dalam akaun bank korang. Tengok video untuk lebih faham.


Apa yang korang perlu buat untuk dapatkan kelebihan ini adalah dengan sign up di shopback dan shopping. Sila daftar dengan klik pada gambar yang comey di bawah ni...hehe,,,,

sapa mendaftar di sini akan menerima duit Rm5 bila sign up dan akan menerima lg Rm5 untuk pembelian pertama korang. apa tunggu lg percuma rm10..


tips :klik dan daftar dapat rm5,lepas tu g kat lazada beli topup Rm30.kalau cash back 3% so korang dapat Rm0.90+bonus Rm5 bila dah daftar. so korang untung Rm10.90+topup Rm30 yg korang nak pakai tu. tak rugi pe pun..

Nasihat saya adalah korang earn duit di surveyonline pastu shopping di shopback untuk bagi korang lebih penjimatan di kala ekonomi tak menentu ni..

Sekian... sekadar perkongsian ilmu..
Juga boleh rujuk blog sy untuk lebih faham mengenai shopback 

http::/shoppingonline2go.blogspot.com 

Selasa, 10 Mei 2016

Pengalaman Buat Duit Online

Hi Semua.Saya just nak share pengalaman buat duit online dengan menjawab survey dan affiliate marketing. Saya menceburi dunia buat duit online hujung tahun tahun 2012. mula2 blur camna orang bole dapat duit di internet..Macam tak caya je..betul ke jawab survey atau kaji selidik kita boleh dapat duit,klik iklan pun boleh dapat duit...dulu tak caya langsung tapi bila 1st time dapat duit online gembiranya hati..

1st site .... (Survey Online,Klik Iklan&buat task)
Tengok iklan pun dapat duit....hehe....



2 tahun saya join terasa lambat nak dapat duit.  Susahnya jangan cakap la memang sabar je dengan site ni..mula2 rasa give up,putus asa,tak percaya tapi still klik iklan dan jawab survey....

Tahun 2013 tak layak keluarkan duit pun sebab mula give up tapi sekali2 buat..
Tahun 2014 saya mula faham dalam menjana duit online di site ni.rezeki pun murah survey pun dapat banyak,so tahun tu dapat la 280Usd bersamaan Rm1008 (currency masa ni Rm3.6)
Tahun 2015 saya dapat 650Usd tanpa keluarkan modal 1sen pun bersamaan Rm2353 (Currency Usd to myr Rm3.9)
Tahun 2016 dah dapat 300usd baru 4 bulan bersamaan Rm1200(currency Usd ke Rm 4) alhamdulillah...
Yang best join site ni duit dibayar dalam USD..masuk ke akaun paypal dan dari akaun paypal kita boleh keluarkan duit ke akaun bank di malaysia ni.
Total dari site ni je Rm 4561 tanpa modal 1 sen pun.

Jom Daftar site yang menjana duit online di sini . 
Daftar percuma tanpa modal. Jawab survey,klik iklan, buat offer,buat task... 




Site lain yang menjana income adalah di sini...

Mula join pada tahun 2013, syarikat dari china yang menawarkan kaji selidik untuk mengetahui kehendak pelanggan..
Bezanya kat sini adalah site ni membayar dalam Rm dan ditukarkan ke dalam Usd di paypal then dari paypal baru bole keluarkan duit ke dalam mana-mana bank di malaysia ni.
ni earning sehingga hari ini 10/5/2016
1 point bersamaan dengan Rm 0.01 so saya dah kumpul Rm 4101.47 sepanjang join site di sini,



Join Site ke 2 yang Menjana Income tanpa modal di sini
Kesimpulan yang saya boleh buat di sini adalah pengalaman buat duit online sangat best walaupun terpaksa bersabar dalam tempoh 2-3 tahun saya berjaya memgumpul hampir RM9000 dengan hanya menjawab survey dan klik iklan serta buat kerja online. Walaupun tak banyak tapi saya mampu menjana duit online tanpa modal.

Panduan buat duit online di sini - https://surveyonlinepaid.blogspot.my/2015/01/belajar-buat-duit-online.html
Tips Menjawab survey Online - https://surveyonlinepaid.blogspot.my/2012/12/tips-menjawab-survey-online.html

Isnin, 21 Mac 2016

Bonus dari Survey Site dan Survey site yang membayar duit.

Alhamdulillah setelah 2 tahun mengikuti program survey online dari Ipanel site semalam menerima berita gembira sebab di kreditkan 54,000 point @ bersamaan dengan Rm540..Mula2 terkejut gak nape banyak sangat point ni.sebelum ni ada 1800point je,tapi lepas baca then fahamkan survey site ni bagi bonus atas program kita menjemput ahli lain..

Terbaik la program survey online ni...
Ni la Bonus Ipanelsite yang di terima semalam...Syukur rezeki...


Jom Join Survey Online, Tanpa modal,Daftar percuma...
Tanpa had umur,budak sekolah,makcik2,ibu tunggal,pakcik2,anak2 muda,teruna dara..semua boleh..
Daftar Di sini

Kat sini jugak yang berminat nak menjana duit tanpa modal 1 sen pun,pendaftaran percuma korang semua bole daftar di link ni.,.serius membayar dalam USD...Ni lagi satu site yang betul2 membayar usaha ahli yang menjawab survey online @ jawab kaji selidik dapat duit dan juga kerja-kerja online yang membayar.
Ni Bukti earning saya di site ni,,

Boleh daftar site ni di sini percuma tanpa modal

Keperluan untuk menjana duit online hanya lah 
1. Komputer/laptop/telefone
2. Talian Internet(Kalau dok opis lg la mudah Free je)
3. Akaun Paypal (untuk urusan pembayaran dari syarikat yang menawarkan survey online dan kerja-kerja online) Korang jugak bole shoping duit online ni dengan mengunakan pembayaran paypal.
4. Akaun Bank ( Duit dari paypal akan ditransfer ke akaun bank korang mana-mana bank la) 

Untuk pertanyaan bole email sy di
Idoformoney@gmail.com




Rabu, 24 Februari 2016

Buat Duit Online Tanpa Modal Tahun 2016

Salam ni nak post bukti bayaran duit online yang dah di terima dari survey online.
Bisnes tanpa modal, Daftar percuma... Buat bisnes biasa keluarkan modal dulu baru untung tapi ni tak, buat kerja online tanpa modal dari 0 smpai dapat duit banyak ni. Investment pn perlukan duit,Tahun ni alhamdulillah murah rezeki sikit... sebab duit malaysia jatuh so tukar dari usd to myr banyak sikit..tahun 2016 dah terima bayaran sebanyak 6 kali. Alhamdulillah..

Senang cerita buat yang berminat nak jana pendapatan dengan buat kerja online korang boleh mendaftar di 2 site yang betul-betul membayar...kerja partime 2016.




1. DAFTAR  PERCUMA TANPA MODAL
* Klik Iklan
* Jawab Survey
*Buat task/kerja2 online
* Cuba nasib di clixgrid 

2. Site ni pulak untuk menjana pendapatan dengan 
survey online sahaja.
Klik di gambar untuk mendaftar 



Untuk Panduan buat duit online tanpa modal tengok klik di sini